Избери
Вашата кошница

Carp Max

Марка: Carp Max Модел: Swingers Multicolour
Комплект обтегачи CarpMax Swingers Multicolour 4бр - Великолепен комплект от три светещи обтегача за шаранджийски риболов. Обтегачите са изцяло в четири различни цвята. Оборудвани са с балансираща подвижна тежест за регулиране на напрежението върху линията. Рамото на обтегачите е снабдено с пру..
113.00лв.
Марка: Carp Max Модел: Swingers PURPLE
Комплект светещи обтегачи CarpMax Swingers PURPLE - 4 бр. Великолепен комплект от три светещи обтегача за шаранджийски риболов. Обтегачите са изцяло в лилав цвят. Оборудвани са с балансираща подвижна тежест за регулиране на напрежението върху линията. Рамото на обтегачите е снабдено с пружина с..
108.00лв.
Марка: Carp Max Модел: Chillzone
Стол Carpmax Chillzone Super Recliner е един изключително удобен и комфортен стол на достъпна цена. Разполага с алуминиеви подлакътници, с подвижна възглавница за висок комфорт, и най-важното ъгъла на облегалката се наглася спрямо нуждите на риболовеца. Разполага с големи пети, които предотвратяват ..
284.00лв.
Марка: Carp Max Модел: Camou
Практична помощна маса за съхранение на прибори и хранаЧудесно меко покритие за седалка с поларено покритиеПостерната подложка може да се сваляРегулируема твърдост на седалкатаРегулируеми крачетаГолеми лапи за калМногофункционална регулируема облегалкаСтойката е въртяща се и сгъваемаВградена въ..
309.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.