Избери
Вашата кошница

WLC carp

Марка: WLC carp Модел: plum & piper
Текстурата на топчето е мека, еластична, която лесно може да се пробие от малко по-голяма игла или винт за примамка“. Тези плаващи топчета са много атрактивни и могат да се използват както като единични примамки, така и в комбинация с други примамки за куки, като SuperDip, Covered, Soluble boilies, ..
12.50лв.
Марка: WLC carp Модел: KrillX
KrillX е топче с бързо привличане, които могат да се използват целогодишно. Това е различна и сложна рецепта, направена от Алекс Матея, която се състои от Робин Грийн, брашно от черупки, LT94 и предварително усвоено рибно брашно, GLM, растителни и млечни протеини, комплекс от аминокиселини, естестве..
25.20лв.
Марка: WLC carp Модел: Marine Supreme
Висококачествените съставки са внимателно подбрани така, че да осигурят висока ефективност на тази стръв. Включването на допълнителни атрактори превръща тези топчета в изключително успешна примамка за риболов на шаран. Протеиновите топчета WLC са подходящ избор за продължителни риболовни излети, кат..
25.20лв.
Марка: WLC carp Модел: spicy crab
Разпръскването на хранителни вещества и вкусове в състава е изключително ефективно независимо от сезона. Съставът на тези нови варени бойли от пикантни раци включва висококачествени съставки като рибно брашно LT999, предварително усвоено рибно брашно, протеинов концентрат, месно брашно, пикантна сме..
25.20лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.