Избери
Вашата кошница

Okuma

Марка: Okuma Модел: SURF-8K
Високотехнологичната спининг макара Okuma 8K Surf не само запазва патентованите разработки на Okuma като роторна спирачна система, ротор с четкови предпазители, бързонастройваща се антиревърс система...... , но също така надгражда всички функции и елементи до ново, по-високо ниво. Surf 8K е оборудва..
213.00лв.
Марка: Okuma Модел: Distance Surf Arena
Okuma Distance Surf Arena притежава елегантен дизайн с графитно тяло, устойчиво на корозия.Основни характеристики:3 сачмени + 1 ролков водачСистема на аванса против заден ходАлуминиева шпулаСистема за редене на влакното, която позволява плавен гладък кастингЧервячна предавка Ролерът с лагер поз..
173.00лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Okuma Fishing Tackle Co, LTD датира от 1986 г. като производител на въдици и макари със седалище в Тайван. Okuma се стреми да предостави най-доброто риболовно изживяване на всеки любител на риболова като създава най-добрите, леки и прецизни макари и въдици. Okuma доставя качествени и достъпни риболовни макари за различни видове риболов – шарански, спининг, фидер риболов и други. Във всички продукти са вложени надеждни и модерни материали, с които се постига един динамичен дизайн. Риболовните принадлежности марка Okuma са отличен избор за сладководен и соленоводен риболов. Както с напреднала технология, така и с над 31 години опит в производството на риболовно оборудване, Okuma предлага въдици и макари с отлично качество, за да отговори на изискванията на всеки клиент.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.