Избери
Вашата кошница

FeedStim

Марка: FeedStim Модел: CLO
Това е САМО оригиналният чист Sluis CLO, висококачествена хранителна съставка за птици с добавено масло от черен дроб на треска. Ценна многофункционална въглехидратна основна съставка във всяка HNV стръв.Известен с отличната си смилаемост, свързващи и втвърдяващи свойства, хранителен профил и д..
13.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Insect Hydro
Insect Hydro на прах, BSF Maggot Страхотно допълнение към всяка рецепта за насекоми. Тъй като този прах е почти напълно разтворим във вода, привличането ще се разпръсне много лесно във вода. Това е мощен подобрител на стръв, тъй като е естествена храна за шаран и риба като цяло. Разбира се, може да ..
27.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Kola nut
Кола от ядки на прахKola Nut Nitida е може би най-важният стимулант на Африка, дървото Kola расте в югоизточна Африка. Познаваме тази съставка от популярната напитка Coca Cola.Ефектът на тази съставка е почти като кафе, но направен по-силен и малко по-различен поради комбинацията с Kolatin и Th..
9.90лв.
Марка: FeedStim Модел: L-Alanine Hcl
L-аланин е една от най-вкусовите стимулиращи аминокиселини на шарана. Той подпомага метаболизма на използването на глюкоза за енергия, наред с други роли. Той е силно концентриран в мускулната тъкан. Не само шараните, но и месоядните риби, като сом, щука и др., Имат вкус към тази амин..
10.90лв.
Марка: FeedStim Модел: L-Arginine HCL
L-Аргинин hcl на прах (чист)Аргининът е една от най-вкусовите стимулиращи аминокиселини за шараните и сомовете. Той подпомага метаболизма на употребата на глюкоза за енергия, подобрява имунната система, помага за освобождаването на хормони на растежа, наред с други роли. Не само шараните, ..
10.90лв.
Марка: FeedStim Модел: L-Valine HCL
L-валин на прах (чист)Това е необходима добавка в HNV стръв. L-валинът е важен за метаболизма и поддържането на азотния баланс. Ще подобри аборта на въглехидратите, помага на имунната система на рибите като цяло.Това е една от трите аминокиселини с разклонена верига (BCAA), необходими за с..
26.00лв.
Марка: FeedStim Модел: L-Glutamine
L-глутамин на прах (чист) L-глутамин на прах е сред най-атрактивните добавки за шаран. Също така месоядни риби, като сом, щука и др., имат вкус към тази аминокиселина. Глутаминът произвежда глутаминова киселина, когато се усвоява. L-глутаминът е неесенциална аминокиселина, която е основен компонент ..
29.90лв.
Марка: FeedStim Модел: L-Lysine HCL
L-лизин хидрохлорид на прах (чист)Това е най-добрият механизъм за подаване сред аминокиселини. Счита се за най-необходимата аминокиселина за шарана в балансирана или с висока хранителна стойност стръв. Добавянето на правилните аминокиселини ще направи ценно допълнение към всеки вид стръв.&..
18.90лв.
Марка: FeedStim Модел: L-Proline
L-пролин на прах (чист)L-пролин на прах е сред най-атрактивните добавки за шаран. Това е основно изискване за рибите като цяло. Той е естествен стимулант, тъй като е едно от най-разпространените вещества, намиращи се в естественото му местообитание. Също така е една от аминокиселините..
14.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Lactose
LactoseStim Чист прахообразен вкус с наситен сладък аромат на богато майчино мляко, яйца и вкус на естествена захароза, която има силна привлекателност за шарана. Повишава вкуса на стръвта и ефективно увеличава приема на храна, насърчава смилаемостта и усвояването на хранителните вещества. За разлик..
11.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Scopex flavour
Течен ароматна Scopex Концентриран аромат на Scopex на основата на гликол.Тъй като този превъзходен вкус е водоразтворим, той ще се разпръсне свободно около вашата стръв и ще привлече шарана от далеч. Той ще подобри вкуса на всяка шаранска стръв с голям ефект. Чудесно е да се използва заед..
14.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Milk B+
MilkB+ Още от 80-те/90-те години, когато е бил много известен с разрушителното си въздействие при риболова на шаран. Този Milky B е много силен аромат на чист прах. Подобрява вкуса на стръвта, увеличава приема на храна и насърчава отделянето на храносмилателни течности. По този начин се насърчава см..
31.90лв.
Показани 1 от 12 | 121 (11 Страници)

Ние сме бизнес, специализиран в разнообразни необикновени фуражи за аквакултури/съставки за стръв за екземпляри риба, атрактанти и стимули за хранене. Състои се основно от последно поколение фуражни съставки за аквакултурно рибовъдство. Всички те са доказани привличащи риби/стимуланти, както чрез проучване, така и чрез полеви тестове.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.