Избери
Вашата кошница

Delphin

Марка: Delphin Модел: HotPoint
Маркерът H-Block е изработен от здрава и крещящо зелена пластмаса, предлага страхотна видимост на водната повърхност дори от по-голямо разстояние. H-Block HotPoint се използва за маркиране на мястото за риболов. Снабден е с изключително здраво, черно въже, което в края си е с бърза връзка...
12.00лв.
Марка: Delphin Модел: lightbar
Delphin LightBAR е високо практична лампа за бивак, благодарение на която тъмнината вече няма да ви изненадва. Лампата е с два цвята, като всеки има няколко нива на осветеност. При първо натискане, светва бяла светлина със сила от 5%.При второ натискане, силата на светлината се увеличава до 30%, а с..
59.00лв.
Марка: Delphin Модел: hron
Ботушите Delphin HRON са изключително надежден модел, проектирани от Delphin. Те са изработени от висококачествени материали. Ние обърнахме изключително внимание на всеки детайл, за да ги направим перфектни. Благодарение на лентите, намиращи се в горната част на предпазните панталони, можете да ги ф..
78.00лв.
Марка: Delphin Модел: BlackWay
ARMADA NX BlackWay е второто поколение на един от най-популярните карпови пръти от марката Delphin. Елегантен дизайн, качествен бланк и коркова дръжка - това са основните стълбове на прътовете Armada, които запазваме и при серията NX. Освен това включваме няколко изобретателни елемента и така изкачв..
142.00лв.
Марка: Delphin Модел: CORSA BLACK
Серия от шарански въдици с изключително елегантен черен дизайн, представляващи наистина изключителни модели въдици в средната ценова категория.Corsa Black е изградена върху висококачествена 24T карбонова бланка, подобна на доказания и много популярен модел ETNA E3. На пръв поглед въдицата изненадва ..
130.00лв.
Марка: Delphin Модел: CORSA BLACK
Серия от шарански въдици с изключително елегантен черен дизайн, представляващи наистина изключителни модели въдици в средната ценова категория.Corsa Black е изградена върху висококачествена 24T карбонова бланка, подобна на доказания и много популярен модел ETNA E3. На пръв поглед въдицата изненадва ..
156.00лв.
Марка: Delphin Модел: ultra
Страхотна везна с високо качество, която ще Ви привлече със своята уникалност и лесен начин на употреба. Цялата система е изкусно събрана в дръжката, която е ергономична и лесна за държане, дори и при тежки риби.Освен това, дръжката е изключително здрава и можете да използвате везната за измерване н..
25.00лв.
Марка: Delphin Модел: sporta
Максималното възможно тегло е 50кг, точността му е от 0-10кг 5гр., А от 10-50кг е 10гр. Кантара се включва чрез натискане на бутона ON / OFF и е готов  само след 5 секунди. Натиснете кратко бутона UNIT, за да изберете единиците за претегляне (kg, lbs, JIN, oz), които се показват в долната част ..
21.00лв.
Марка: Delphin Модел: c-mat
C-MAT, произведена от Delphin е създадена за всички онези, чиято цел е да осигурят безопасно и защитено място за улова си. Тази устойчива подложка е произведена от пяна с дебелина 20 мм, която е облицована с непромокаем плат. Облицовката разделя подложката на три части, благодарение н..
34.00лв.
Марка: Delphin Модел: CarpPool
Delphin CarpPool е премиум вана за освобождаване на вашия трофеен шаран от куката , предлаган в зелен цвят. Тя се предлага с някои много практични и иновативни решения. Тя се характеризира с високо качество на материали и изработка. Ваната включва и удобна чанта, подходяща за транспорт.Освен това, н..
200.00лв.
Марка: Delphin Модел: duomat
Delphin DUOMAT е подходящият избор за рибари, които нямат достатъчно пространство за пренос на голям дюшек за шарани. Дюшекът е дебел уплътнителен материал, който може да предпази дори и най-големите шарани. Използваната за този пълнеж пяна предлага приблизително 30% повече плътност в сравнение с ма..
60.00лв.
Марка: Delphin Модел: DuoMAT XXL
След успеха на уникалния матрак DUOMAT, ние решихме да представим на пазара по-голяма и по-гъвкава версия.DuoMAT XXL притежава всички основни свойства, характерни за матраци от тази гама. А именно променливост, отлични транспортни размери, качество на обработените и вложени в продукта материали и не..
120.00лв.
Показани 1 от 12 | 42 (4 Страници)

Историята на нашата компания датира в Словакия от 2004 г. Започнахме като малка компания с един служител, но с огромно желание да постигнем нещо велико. Благодарение на години усърдна работа и постоянни усилия за иновации успяхме да се развием в стабилна мултинационална компания, която сега стои като надежден партньор за стотици риболовни магазини, които доставяме с огромно разнообразие от риболовно оборудване ежедневно. дневна база. С помощта на нашите местни търговски екипи с централно управление в момента осигуряваме директна директна дистрибуция на стоки в цяла Словакия, Унгария, Чехия, Румъния, Полша, Германия и Австрия. В днешно време нови и модерни продукти се разработват всяка минута, за да направят спортния риболов по-ефективен, и ние разбрахме, че за непрекъснат растеж няма да е достатъчно просто да продължим да подобряваме нашите продукти, но че трябва да направим развитието и модернизацията на домашните процеси са неразделна част от нашия бизнес. И благодарение на това ние сме в състояние напълно да задоволим всички нужди и изисквания на риболовните магазини, дори тези, които са наистина специални или дори необикновени. Благодарение на нас, риболовците получават забележителни продукти, които превръщат любимия им спорт в истинско и неподправено удоволствие.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.