Риболовният излет на язовир Борец беше незабравим опит за нашата риболовна група. Отдадохме се на нашата страст - риболов на шарани, използвайки нашите специални протеинови топчета.

За този риболовен излет използвахме новата серия въдици Trakker Propel, които се представиха изключително добре. Чувствахме се уверени в мощността на въдиците, както и в прецизността на замятането. Комбинацията от тези въдици и нашите топчета даде невероятен резултат - много уловени риби за 48-часовия ни риболов.

Използвахме различни аксесоари за риболов на шаран, включително куки Gardner Mugga, както и новите куки Cygnet. Разбира се и много важна работа свърши маркера. Всички тези аксесоари ни бяха полезни за да можем да се настроим точно на нужната дълбочина, да поставим примамките на места, където очаквахме да има шарани и да ги закачим на куките с максимална сигурност.

В края на излета имахме няколко големи шарана в кеповете си и усещането беше невероятно. Този излет ще запомним завинаги и с нетърпение очакваме следващото си риболовно приключение.